هیچ بن بستی در رای دادن به جلیلی وجود ندارد
مردم سالاری واقعی در ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، انتخابات های گوناگونی را به خود دیده است برگزاری نزدیک به چهل انتخابات پس از انقلاب، نشان دهنده اهمیت حضور مردم برای نظام جمهوری اسلامی بوده و هست و از میان همه انتخابات هایی که برگزار شده است شاید اغراق نباشد اگر بگوییم که انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را رقابتی ترین انتخابات در میان سایر انتخابات ها بنامیم.
تا کنون سیزده دوره انتخابات ریاست جمهوری و ده دولت سرکار آمده اند و بعد هم رفته اند اما همه این دولت ها سرنوشت یکسانی نداشته اند برخی مانند دولت بنی صدر خائن فرار کردند، بعضی دولت ها هم مانند دولت رجایی برای همیشه تاریخ در قلوب مردم ایران جاودانه و ماندگار شدند، بعضی ها روسیاه و بی آبرو شدند و بعضی ها مُردند و آبرویشان هم رفت .
آقای سعید جلیلی امتیازات و نقاط قوت شهید سید ابراهیم رئیسی را به طور کامل دارد و ما انتخاب شایسته مان را با امتیاز بسیار بسیار بالا در مقایسه با دیگر رقبای ایشان اعلام میکنیم.
یکی از مسائلی که مانع رشد و ترقی کشور بود فقدان رابطه صمیمی میان دولت و مجلس در زمان دولت روحانی بود و یکی از وظایف دولت آتی باید با مجلس میان یکدیگر اعتماد ایجاد کنند و به قول رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (حفظ اله) که تاکید می کنند که وظیفه مجلس ریل گذاری و وظیفه دولت حرکت بر روی این ریل است و رییس جمهوری که سر سوزنی با رهبری زاویه داشته باشد نمیتواند به درستی روی این ریل حرکت کند و دکتر سعید جلیلی بهترین انتخاب برای ریاست جمهوری و ریل گذاری مجلس است.
قرار گرفتن دکتر سعید جلیلی بر مسند ریاست جمهوری چهاردهم موجب می شود تا نگاه مبتنی بر شایسته سالاری در کشور شکل بگیرد و یقیناً می تواند یک دولت مبتنی بر برنامه و متشکل از نیروهای اجرایی سالم، متعهد، متخصص و جوان را نوید دهد و روی هم رفته مجموعه ی مشخصه های آقای سعید جلیلی ایشان را به عنوان شخصیتی معرفی می کند که می تواند موجب ارتقای جایگاه ایران و تکمیل حماسه های انقلابی در حوزه های مختلف کشور به خصوص در اجرای اقتصاد مقاومتی گردد.
محبوبیتی که برای دکتر سعید جلیلی ایجاد شده است از عملکرد مثبت ایشان نشات گرفته است نه از وعده و وعید دادن و حرف مفت زدن و از کلید تدبیر را در دست گرفتن ، همچنین روحیه ی انقلابی گری، ساده زیستی، مردمی بودن، خضوع، ولایت مداری و البته بصیرت جناب آقای دکتر جلیلی همه مواردی است که روز به روز بر محبوبیت ایشان افزوده می شود.
دکتر جلیلی با نداشتن هیچ حاشیه و یا تنشی چه با گفتار و چه با رفتار شخصیت خودشان را به نمایش گذاشتند در حالی که همیشه غرب زمان انتخابات برهم زننده آرامش مردم ایران و مذاکره کنندگان بود، و این نشان از بصیرت و ولایت مداری و اوج ایمان و کاردانی دکتر جلیلی دارد.
آقای دکتر سعید جلیلی زمانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و سکان مذاکرات هسته ای و دبیری شورای عالی امنیت ملی را تحویل گرفت که خیلی سخت بود که به دیپلماسی خشک جهانی باج بدهد چرا که در نبرد دیپلماسی بین کشورها جایی برای شعار دادن نیست و تمام ضعف های دولت خاتمی در مذاکرات با گروه سلطه طلب 5+1 در دولت احمدی نژاد فقط با بصیرت آقای سعید جلیلی انجام گرفت و نتیجه مذاکرات را برعکس کرد طوری که آنها به التماس برای مذاکرات افتادند و به راحتی نمی توان این همه پیروزی در صحنه سخت و بسیار نفس گیر دیپلماسی جهانی را برای سیاست منطقی ایران توسط دکتر جلیلی را نادیده انگاشت و به دور از هر کبر و غروری این همه افتادگی و شکسته نفسی به خرج می دهند.
شخصیت با صلابت آقای سعید جلیلی در مذاکره به گروه 5+1 امید هیأت های مذاکره کننده و روسای کشورهای خارجی را از گرفتن امتیازات و حتی تضعیف جایگاه ایران در میز مذاکره را به نا امیدی مبدل کرد، پایداری انقلابی دکتر سعید جلیلی در همان دولت اول آقای احمدی نژاد، گروه 5+1 را به پذیرش مذاکرات بدون پیش شرط مجبور کرد عملکرد هیأت مذاکره کننده ایرانی در طول مذاکرات آنقدر خوب بود که از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند.
با توجه به این که انتخابات ریاست جمهوری و جایگاه رئیس جمهور در ایران به قدر زیادی با اهمیت و تعیین کننده است در این رابطه تجربه و سابقه گذشته دکتر سعید جلیلی و حال و نگاه ایشان به آینده بسیار مهم است رئیس جمهور آینده باید دارای قدرت اجماع سازی باشد و در مدیریت کلان کشور نگاه راهبردی و علمی داشته باشد درست چیزی که دکتر جلیلی متخصص آن است.
مجموعه مشخصه های دکتر سعید جلیلی ایشان را به عنوان شخصیتی که بتواند موجب ارتقای جایگاه ایران و تکمیل حماسه های انقلابی در حوزه های مختلف کشور به خصوص در اجرای اقتصاد مقاومتی گردد، معرفی نموده است و قرار گرفتن چهره های فرزانه در کنار ایشان خود گواه بصیرت شناسی ایشان است.
از سوی دیگر تأسف بار این است که افراد و جریانهایی که شرایط امروز را برای کشور در دولت های رفسنجانی و خاتمی به وجود آوردهاند، حاضر به پذیرش خطای خود و جبران اشتباهات شان نیستند، اینان هم چنان دوگانه گویی و عبور از صداقت را مشی و سرلوحه خود قرار داده اند. حضور این افراد به جای شور و نشاط بیشتر باعث کاهش مشارکت افراد منتقد می شود و باعث انحراف بخشی از آرای رای دهندگان می شود مردم به کسانی که در برخورد با ولایت دچار تردید شده اند و یا نمره قبولی آنها پایین بوده اعتماد نمی کنند چرا که بحث ولایت فقیه برای ملت ایران مهم است و در شرایطی که اینان انگیزه و تحرک زیادی در عرصه سیاست در زمان ریاست جمهوری خودشان نشان نداده اند آیا قادر هستند وظایف گسترده ریاست جمهوری را که از موضع عزت و مصلحت و پایداری بر ارزش ها و حقوق نظام جمهوری اسلامی است را اجرا و به آنها عمل کنند؟ به طور یقین هرگز نمی توانند.
تکرار اسامی تکراری در این روزها برای کاندیدای ریاست جمهوری نوعی از دلزدگی به فضای انتخاباتی کشور حاکم کرده است، بسیاری از کاندایداها با یاس از چهره هایی به عنوان رئیس جمهور آینده نام می برند که اربابانشان امتحان خود را در اوضاع فعلی کشور پس داده و رغبتی برای شرکت در انتخابات و امید چندانی برای بهبود اوضاع کشور به دست این افراد در آینده مردم ایران تاثیری ایجاد نمی کنند.
انتخابات آینده ریاست جمهوری به چهره هایی جدید با ظرفیت، توان مند، مدیر، سیاس، مودب و با اخلاقی همچون دکتر سعید جلیلی نیاز دارد، در این صورت چه نیازی است که روزنامه ها و سایت های زنجیره ای از آرمان و شرق و اعتماد و عصر ایران و خبرآنلاین و حتی بی بی سی و صدای آمریکا و غیره.... داخلی و خارجی که خودشان را برای حمایت از حسن روحانی فاسد تکه تکه می کردند امروز هم دقیقا همان ها دارند علیه دکتر سعید جلیلی حمله ور می شوند و از علی لاریجانی و قالیباف و چند چهره تکراری و نه چندان دلچسب ذائقه جامعه را تلخ و مردم را نسبت به آینده نظام دلسرد می کنند.
شاید برخی از مردم علیرغم اینکه ضد انقلاب نیستند و یا انقلابی هم نیستند اما دارای تحلیل های درست سیاسی اند و فکر میکنند که اگر در انتخابات شرکت نکنند و به دکتر سعید جلیلی رأی ندهند تمامی فشارهای اعمال شده و گرانی ها در کشور کاهش نمییابد که هیچ ، بلکه به طور سرسام آوری زیادتر می شود.
تاسف بارتر از همه این است کسانی که در این روزها بر ضد اصولگرایان و به کام اصلاحات مایه میگذارند ظاهرا این آقای علی لاریجانی فتنه88 را هنوز قبول ندارند و سکوت همراه با رضایت شان در این مورد و سخنان نسنجیده و ناپخته و بدون جهت گیری سیاسی شان باعث شده دیگر کسی به سخنان ایشان وقعی نگذارد.
.